Masam-Masam Manis (1965)

Masam-Masam Manis

Kisah percintaan antara cikgu sekolah dan pemain muzik, Saari bersama gadis kelab malam, Norkiah, yang berasal dari Kedah. Tanpa disedari, mereka yang hebat bercinta di luar, sebenarnya hidup berjiran bersebelahan bilik dan asyik berperang mulut setiap hari..

Lakonan : P. Ramlee, Sharifah Hanim, Mariani, Mahmud June, Minah Hashim, Raden Sudiro, Chik, Adik Murad
Arahan : P. Ramlee
Terbitan : Merdeka Film Productions
Tarikh Tayangan : 21 Ogos 1965

Muaturun :
Format RealPlayer .RMVB : 388MB
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Password : wayangmalaysia

9 Respons to “Masam-Masam Manis (1965)”

  1. putri84 Says:

    Bro….
    Register arr kat Multiply, buat blog kat sana…..

    Upload kat blog Multiply, satu page limited 5 attachments…
    max size 100mb/attachments…

    Never Expired…. (Unlimited upload)
    Rapidshare Expired after 90days no activities

    Upload tanpa had kat Multiply, walaupun 1page 5attachments jer… tapi boleh buat berapa page yang kita suka….

    takde waktu menunggu cam rapid…

  2. wayangmalaysia Says:

    Bro…,
    Terima kasih untuk cadangan anda itu.

    Setelah memikirkan selama 1 minit 78 saat, saya mengambil keputusan untuk mengekalkan penggunaan Rapidshare.

    Segala cadangan dan sokongan anda amatlah dialu-alukan.

    Sekian, terima kasih.

  3. skyjuice Says:

    bro kekalkan dengan rapidshare.com memang berbaloi untuk masa depan coz banyak gak movie lain yang guna rapidshare lagipun rm35 ringgit sebulan je bukan mahal pun😀

  4. wayangmalaysia Says:

    35 hengget je ek? nak sponsor ke? bukan mahal pun…😉

  5. akuBENCIrapidshare Says:

    Alaaa, byk lagi la upload server yg laju & boleh continue download tanpa had. savefiles ada, divshare ada, zshared ada….apa barang sampai nak kena bikin multipelir….
    errr…ada apa2 kelebihan ke guna rapidshare? mana tau kot ada dpt pay-per-klik ke kat situ? Tapi for sure, rapidshare suxx big time (sorry)
    =)

  6. nidduyifos Says:

    rapidshare best awak!

    dah 2 tahun guna rapidshare.

    org rapidshare ambik yg 6 bulan punyee..bwahahahaha

    org cadangkan upload nujum pak belalang bleh tak?

    org bagi awk satu minit tujuh puluh lapan saat untuk consider tu.XD

  7. nidduyifos Says:

    lupe nak kasi tau. file 2(versi divx) ..rs file not found.

    ade chance nak re upload tak?

  8. azhar Says:

    bro…file inexist ler
    yg rapidshare tu

  9. apect Says:

    bro, cite sabarudin tukang kasut ade tak? mohon jika ade, diuploadkan sekali yek

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s


%d bloggers like this: