Gila-Gila Remaja (1986)

Gila-Gila Remaja

Filem ini mengisahkan Roy seorang remaja yang sering menimbulkan kekacauan, jatuh cinta dengan Suziana, seorang gadis yang menjadi rebutan ramai terutama sekali Farouk.

Satu hari, Roy dan Kumpulan Gagak Hitam telah terlibat dalam pergaduhan. Roy cedera parah dalam pergaduhan itu. Akibat pergaduhan itu juga telah menyebabkan Remy dihantar ke pusat pemulihan akhlak. Oleh kerana malu, Roy mengambil keputusan untuk pulang ke kampungnya.

Lakonan : Faizal Hussein, Rehana Yassin, Rosyam Nor, Kamaroo Hj. Yusof, Hamid Ali, Sal Ahmad, Billy Chin, Rastam Rahman, Amelia Alias, Sharifah Faezah, Norzaini, Marini, Nazreen, Daljit, Anandand, Hussein Abu Hassan, Mahyon Ismail, Siti Rohani, Ali Rahman, Megat Hashim, Zainuddin Manan, Mantasan Yacob, Sidek Awang, Bakaruddin, Lokman, A.R. Badul, Yusni Jaafar, R. Jaafar, Norizan
Arahan : Hussein Abu Hassan
Terbitan : Shah Film Productions
Tarikh Tayangan : 1986

Muaturun :
Format RealPlayer .RMVB : 348MB
| 1 | 2 | 3 | 4 | Password : wayangmalaysia

9 Respons to “Gila-Gila Remaja (1986)”

  1. aren Says:

    pergh!!!
    gua mmg mint giler ar dgn cite nie…
    cite rempit2 skg mmg x setanding dgn citer nie…
    kalo ley wat lg la citer yg mcm nie…
    mat rempit berjaya!!!
    idop azroy!idop glia2 remaja!!

  2. naruto Says:

    memang best tau x gambar ni gila2 remaja

  3. ku jejak Says:

    penat jer download …. apsal tak abis ….. 30 minit jer …
    cd 1 jer ker … cd 2 mana …… tulun tulun ….. nak mengimbau kenangan lama nie ….. huhuhuhuhuuuuuu …… memang minat giler ngan citer nie …

  4. nur salam Says:

    aku memang minat giler citer ni. Walaupun aku lahir thn 1992, aku memang minat la senang katekan.. coz aku minat moto scram die, sebijik cam moto aku (atuk aku punye), cume aku punye da kasi face-lift..

  5. akukah itu Says:

    Baru tengok balik citer ni hari ahad aritu kat TV3. Seronok betul citer ni.. walaupun gila2 tp berwawasan… top student lagi tuh..

    Best best best … 5 bintang!

  6. Noname Says:

    aku pon baru tengok petang semalam.. hai.. teringat zaman kecik2 dulu.. peh.. bulu kening awek tu tebal 2 jari tuh.. haha

  7. Tengot2!! Says:

    Ak pn ske tengot cter nie…
    Mat rempit bertauliah..x cam skarang…cte rempit bnyak tunjuk benda2 yang x snonoh…pas 2..abis cam tu jer…jln cter untk flem nie pn ok..
    Roy Roy….!

  8. edy1744 Says:

    roy2 hati kaw keras sanggup kaw merempit

  9. Kak Wok Says:

    Trivia:

    Filem ini banyak melakukan shooting di kawasan sekitar Giant Supermarket Kelana Jaya. Dan itulah cawangan mereka yang pertama!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s


%d bloggers like this: