Hantu Siang (1986)

Hantu Siang

Badul, seorang kasanova, sudah menggoda dan memanipulasikan 17 orang gadis. Kali ini, dia cuba untuk menggoda 2 orang gadis dengan menggunakan pelbagai cara yang licik. Namun hasilnya memakan dirinya sendiri apabila dia terpaksa mengahwini dua orang gadis tersebut.

Lakonan : A.R Badul, Rosnah Mohd Noor, Noreen Noor, Rosnah Johari, Ismail Hutson, Maideen, Yusni Jaafar, Sheila Rusly
Arahan : A.R Badul
Terbitan : Fuego Productions Sdn. Bhd.
Tarikh Tayangan : 1986

Muaturun :
Format RealPlayer .RMVB : 368MB
| 1 | 2 | 3 | 4 | Password : wayangmalaysia

9 Respons to “Hantu Siang (1986)”

  1. dfamz Says:

    Ada cerita Tuan Badul tak? Dah merata kedai cari tak jumpa-jumpa…

  2. wayangmalaysia Says:

    Maaf, tiada dalam stok.

  3. skyjuice Says:

    bro takde update yang baru?

  4. wayangmalaysia Says:

    Lepas raya.

  5. pmdyan Says:

    bro tak de cite panglima badul ke?

  6. wayangmalaysia Says:

    ada. tapi filenya 1.25gb. takleh nak kecikkan pasal ada corruption dalam file tu. tak berbaloi untuk di up kan. harap maaf.

  7. adidassler Says:

    Da Di Du, Panglima Badul, Tuan Badul.. rare ni..kalau ade mesti best…

  8. DVD9 Says:

    apsal tak leh nak extract?

  9. ontahz Says:

    Ko kene download sumer file complete dulu.. let say ada 7 file, download kesemua 7 file tersebut. kemudian highlight kesemua file2 tersebut dan extract. masukkan password konpem boleh.

    kalo takleh gak disebabkan kekadang download manager akan ubah nama sesuatu file bila file tu didownload untuk kali kedua (jika kali pertama mengalami gangguan(terminated)). contohnya -> darah.satria.divx.01 menjadi darah.satria.divx.01(2).
    Jika ini berlaku sila tukar semula filename tersebut ke nama asal.
    Konpem boleh….

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s


%d bloggers like this: