Kelibat (2004)

Kelibat

‘Kelibat’ adalah mengenai kisah dua orang pembikin filem Selamat dan Indra yang telah ditugaskan untuk membuat sebuah VCD cerita hantu. Oleh kerana mereka tak mahu dituduh menipu orang ramai, mereka ingin membuat cerita yang boleh disahihkan.

Setakat ini kesemua cerita yang mereka siasati merupakan penipuan belaka. Sehinggalah mereka didatangi oleh seorang pekerja hotel yang memberitahu kehadiran sebuah kelibat di hotel di mana beliau bekerja. Penyiasatan Selamat dan Indra di hotel itu membongkarkan sesuatu yang menyeramkan…

Lakonan : Afdlin Shauki, Riezman Khuzaimi, Jeslina Hashim, Patrick Teoh, Nadia Mustafar, Rashid Salleh, Sharifah Shahira, Nell Ng, Aziz M. Osman, Harith Iskandar, Din Beramboi, Ijoi
Arahan : Afdlin Shauki
Terbitan : Vision Works Sdn. Bhd.
Tarikh Keluaran : April 2004

Muaturun :
Format RealPlayer .RMVB : 384MB
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Password : wayangmalaysia

9 Respons to “Kelibat (2004)”

  1. smartwo Says:

    password error la bro tq

  2. wayangmalaysia Says:

    yang avi atau rmvb? file yang didownload telah corrupt juga akan mengeluarkan password error. kalau boleh copy and pastekan error yang dikeluarkan oleh winrar.

  3. smartwo Says:

    yg avi punya. ” C:\hantu\Kelibat.2004.VCDRip.XviD-iMi.part3.rar: CRC failed in the encrypted file Kelibat.2004.VCDRip.XviD-iMi.AVI (wrong password ?)
    ! C:\hantu\Kelibat.2004.VCDRip.XviD-iMi.part3.rar: Unexpected end of archive ” ni nak try download yg RMVB plak. ape2 hal pun ko mmg best bro TQ

  4. smartwo Says:

    betul la apa yg ko kata…. file no 3 yg aku download corrupt. tak sampai 95mb. dah download lain solve prob. tq

  5. wayangmalaysia Says:

    Sama-sama.🙂

  6. Far Says:

    boleh tak tolong mirror di mediafire atau tempat lain selain rapidshare atau megaupload. coz they sux.

  7. wayangmalaysia Says:

    yup…memang sux aa. 20gb je limit. kalu lebih, file akan kena delete dalam tempoh 90 hari. ada yang bagi 500gb limit, tapi lam rm300 setahun. nak sponsor?🙂

  8. ontahz Says:

    so far aku download format .avi takder apa2 prob dan leh tgk cam biasa..

  9. wayangmalaysia Says:

    Terima kasih di atas laporan anda, ontahz….sekarang kita kembali ke studio…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s


%d bloggers like this: